Захист курсових робіт з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництваз основами виробничої санітарії»

       04 червня 2024 р. на Технологічному  відділенні  за допомогою платформи Microsft Teams відбувся захист курсових робіт студентів ІV курсів спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництваз основами виробничоі санітарії».

       В ході захисту студенти розкрили актуалізацію і мету обраної теми, виконали завдання курсової робіти, підготували доповіді та презентації, показали свої теоретичні і практичні навики  здобутих під час вивчення дисциплвни «ТППТ». 

       Студенти – технологи також показали здатність використовувати професійні знання в галузі виробництва і переробки продукції тваринництва для підвищення економічної ефективності розвитку галузі тваринництва; як впроваджувати у виробництво технології харчових продуктів на основі розуміння сутності перетворень основних компонентів продовольчої сировини тваринного походження впродовж технологічного процесу.

Комісіїя у складі Мурзінова Л.М. Костіна Н.А. Внукова О.В.. відмітила належний рівень знань та професійних компетенцій усіх студентів групи. Комісією обговорено оцінки та доведено до студентів.

        Вітаємо здобувачів освіти з успішним захистом та бажаємо успіху і вдалого завершення цього важливого етапу у навчанні!