04 червня 2024 р. на Технологічному відділенні за допомогою платформи Microsft Teams відбувся захист курсових робіт студентів ІV курсів спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництваз основами виробничоі санітарії».
В ході захисту студенти розкрили актуалізацію і мету обраної теми, виконали завдання курсової робіти, підготували доповіді та презентації, показали свої теоретичні і практичні навики здобутих під час вивчення дисциплвни «ТППТ».
Студенти – технологи також показали здатність використовувати професійні знання в галузі виробництва і переробки продукції тваринництва для підвищення економічної ефективності розвитку галузі тваринництва; як впроваджувати у виробництво технології харчових продуктів на основі розуміння сутності перетворень основних компонентів продовольчої сировини тваринного походження впродовж технологічного процесу.
Комісіїя у складі Мурзінова Л.М. Костіна Н.А. Внукова О.В.. відмітила належний рівень знань та професійних компетенцій усіх студентів групи. Комісією обговорено оцінки та доведено до студентів.
Вітаємо здобувачів освіти з успішним захистом та бажаємо успіху і вдалого завершення цього важливого етапу у навчанні!