Комплексний кваліфікаційний державний єкзамен “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

28 червня відбувся комплексний кваліфікаційний державний іспит для випускників Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва освітнього ступеня «Молодший спеціаліст» та “Фаховий молодший бакалавр” спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання.

Іспит було проведено у режимі онлайн з використанням програмного забезпечення Teams

До складу комісії увійшли:

  • голова комісії: Могутова Валентина Федорівна доцент кафедри тваринництва та харчових технологій

члени комісії:

  • Внукова Олена Володимирівна  в.о. директора, викладач технологічних дисциплін
  • Леонова Оксана Олександрівна викладач ветеринарних та технологічних дисциплін

З вітальним словом до учасників заходу звернулася виконуючі обов’язки директора Внукова Олена Володимирівна яка побажав студетам успішного складання іспиту, а комісії плідної роботи.

До складання екзамену приступили 21 студентів, яким було надано доступ до екзаменаційних 25 білетів у вигляді питань різної складності.
     Процес здачі іспиту відбувся на належному рівні, що було відзначено членами екзаменаційної комісії. Студенти повною мірою показали набуті, у процесі навчання, знання та успішно здали екзамен.