Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Професія технолога полягає в контролі виконання всіх обов’язкових процесів при виробництві і переробці продукції тваринництва. Навчання солодого техніка – технолога спрямоване на підготовку фахівця з глибокими теоретичними знаннями та практичними навичками з основ сучасної технології і організації виробництва продукції тваринництва та її реалізації в ринкових умовах.

Майбутні техніки-технологи одержують не тільки фахову, а й глибоку економічну, організаційно – управлінську підготовку з основ бізнесу і стандартизації продукції тваринництва.

Під час отримання спеціальності студенти набувають знань та вмінь робочої професії “Оператор штучного осіменіння тварин і птиці” та отримують посвідчення.

Протягом усього періоду навчання студенти мають змогу випробувати отриманні знання шляхом поєднання теорії з практикою на передових підприємствах галузі: молокозаводах, м’ясокомбінатах, птахофабриках, олійницях, борошномкльних комбінатах, державних насіннєвих інспекціях.

Фахові знання та практичні навички випускники творчо застосовують на посадах спеціалістів і керівників підприємств та установ, діяльність яких пов’язана з технологією виробництва і первинною переробкою продукції тваринництва.

Кваліфікація: технік-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва.